Reisgidsen

Gezelligste pubs in Glasgow

De gezelligste pubs in Glasgow

Ben je op zoek naar een gezellige pub in het bruisende Glasgow? Dan ben je hier aan het juiste adres! Glasgow staat bekend om zijn levendige pubscene en er zijn tal van geweldige pubs om uit te kiezen. Van traditionele Schotse pubs tot moderne cocktailbars, er is voor ieder wat wils. Ik zal je meenemen op een reis door enkele van de gezelligste pubs in Glasgow, gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

The Pot Still

The Pot Still is een echte must-visit voor liefhebbers van whisky. Deze gezellige pub heeft een uitgebreide selectie Schotse whisky’s en een ontspannen sfeer. Of je nu een doorgewinterde whiskykenner bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit, The Pot Still is de place to be. Probeer zeker eens een van hun traditionele haggisgerechten om je Schotse ervaring compleet te maken!

Sloans

Sloans is een van de oudste pubs in Glasgow en staat bekend om zijn traditionele inrichting en gezellige sfeer. Met zijn uitgebreide selectie bier en heerlijke pubgerechten is Sloans de ideale plek voor een gezellige avond met vrienden. Probeer zeker eens een van hun lokale bieren van de tap en geniet van live muziek op bepaalde avonden.

The Howlin’ Wolf

The Howlin’ Wolf is een hippe pub in het hart van Glasgow, bekend om zijn geweldige livemuziek en uitstekende selectie ambachtelijke bieren. Of je nu van blues, rock of indie houdt, je zult zeker genieten van de optredens in The Howlin’ Wolf. Met zijn gezellige sfeer en trendy inrichting is dit een van de favoriete pubs onder de locals.

The Horseshoe Bar

The Horseshoe Bar is een van de meest iconische pubs in Glasgow, met zijn prachtige glas-in-loodramen en indrukwekkende bar. Deze pub is de perfecte plek om van een klassiek Schots biertje te genieten en te genieten van de levendige sfeer. Of je nu op zoek bent naar een snelle pint na het werk of een gezellige avond met vrienden, The Horseshoe Bar heeft het allemaal.

Of je nu op zoek bent naar een traditionele Schotse pubervaring of liever een trendy cocktailbar bezoekt, Glasgow heeft voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Duik in de bruisende pubscene van Glasgow en geniet van een onvergetelijke avond uit!

Schotland